ierosolymaΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 5ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ

ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΙΧΩ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ

Αναχώρηση: Πάφος – Τελ Αβίβ 22/05/2017 FR 1700 20:05-21:15

Επιστροφή: Τελ Αβίβ – Πάφος 26/05/2017 FR 1701 22:05-23:15

1η Μέρα: Πάφος – Τελ Αβίβ – Βηθλεέμ

Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Πάφου. Μετά τον έλεγχο των αποσκευών και διαβατηρίων, πτήση για το Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στη Βηθλεέμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Ιεροσόλυμα

Πρόγευμα. Αναχώρηση για Ιεροσόλυμα όπου θα έχουμε ξενάγηση και προσκύνημα σε όλα τα εντός του Ναού της Αναστάσεως προσκυνήματα: Πανάγιος Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς, Αγία Αποκαθήλωση, Μη Μου Άπτου, Προσωρινή Φυλακή του Χριστού, Εκατόνταρχου Λογγίνου, Διαμερίσαντο τα Ιμάτιά Μου, Σπήλαιο της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, Ακάνθινου Στεφάνου και Κρανίου Τόπος. Στη συνέχεια επίσκεψη στην Οδό του Μαρτυρίου, Αγία Βερονίκη, Σίμωνα Κυρηναίου, Πραιτόριο (Φυλακές του Χριστού και των ληστών), Φυλακή του Αποστόλου Πέτρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Καθοδόν προς το ξενοδοχείο θα επισκεφτούμε τον τάφο της Παναγίας μας στη Γεσθημανή και την Αγία Σιών (Υπερώο, Μυστικός Δείπνος και τόπος κοιμήσεως της Θεοτόκου). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Σαμάρεια - Τιβεριάδα

Πρόγευμα. Αναχώρηση για τη Νεάπολη, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδας (Φρέαρ του Ιακώβ). Εδώ βρίσκεται και το λείψανο του Αγίου Φιλομένου. Στη συνέχεια αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας, όπου θα έχουμε επίσκεψη στην Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων (Τιβεριάδα), Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο όρος Θαβώρ, τη Ναζαρέτ, όπου βρίσκεται ο Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Κανά (όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, της μετατροπής του ύδατος εις οίνο). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Καθοδόν επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Ιεριχώ - Ιερά Μονή Αναλήψεως - Βηθανία

Εκκλησιασμός στην Ιερά Μονή Αναλήψεως. Πρόγευμα. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Ιεριχώ, όπου θα επισκεφτούμε το Σαραντάριο Όρος, τη Συκομορέα του Ζακχαίου, τον Ιορδάνη ποταμό (σημείο όπου βαπτίσθηκε ο Χριστός – Αγιασμός και συμβολικό βάπτισμα των προσκυνητών). Συνεχίζουμε με επίσκεψη στη Βηθανία (Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Βηθλεέμ – Πάφος

Πρόγευμα. Αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στο Σπήλαιο της Γεννήσεως, και στη συνέχεια επίσκεψη στο Χωριό των Ποιμένων και Άγιο Θεοδόσιο. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο Αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Καθοδόν προσκύνημα στον Άγιο Γεώργιο Λύδδας.

Τιμή: Σε Δίκλινο/Τρίκλινο € 520

Σε Μονόκλινο € 600

Η τιμή περιλαμβάνει:

Ø Αεροπορικό εισιτήριο Πάφος – Τελ Αβίβ – Πάφος με χειραποσκευη 8 κιλών .

Ø Φόρους Αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.

Ø Διαμονή 4 βράδια σε ξενοδοχείο 4* στη Βηθλεέμ με πρόγευμα.

Ø 4 δείπνα στο ξενοδοχείο.

Ø Εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

Ø Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί.

Ø Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Ø Ελληνόφωνο ξεναγό-συνοδό.

Ø Ασφάλεια ταξιδίου.

Η τιμή δεν περιλαμβάνει:

v Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

v Ποτά και φιλοδωρήματα

v Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

ü Το πρακτορείο διατηρεί το δικαίωμα, αν υπάρχει λόγος, να αλλάζει τη σειρά των επισκέψεων χωρίς να αφαιρεθεί κάτι από αυτό.

ü Οποιαδήποτε αύξηση στους φόρους/καύσιμα μετά τις 23/01/2017 θα επιβαρύνει τον ταξιδιώτη.

ü Όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με επιπρόσθετη βαλιτσα 15 κιλών θα επιβαρυνονται ακόμη 20 ευρώ στη πιο πάνω τιμή.

Την εκδρομή θα συνοδεύει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος

Και ο Αρχιμανδρίτης κ. Τυχικός.

Προκαταβολή εγγραφής 250 ευρώ.

Εξόφληση της εκδρομής το αργότερο μέχρι 15 Απριλίου.

Δηλώσεις συμμετοχης μεχρι 5 Απριλίου 2017 στην Ι.Μ. Σαλαμιωτισσης

Τηλ 26 442391, 99457810, φαξ :26442944 ,

e-mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

22-26 Μαΐου 2017, 5νθήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης στους Αγίους Τόπους

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 5ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΙΧΩ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ Αναχώρηση: Πάφος – Τελ Αβίβ 22/05/2017 FR 1700 20:05-21:15 Επιστροφή: Τελ Αβίβ – Πάφος 26/05/2017 FR 1701 22:05-23:15 1η Μέρα: Πάφος – Τελ Αβίβ – Βηθλεέμ Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Πάφου. Μετά τον...

3-9 Ιουλίου 2017, Προσκυνηματική Εκδρομή Λουτράκι - Πελλοπόνησος, Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Ανθούπολη

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ» ΣΥΝΟΙΚΙΣΜ. ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 3 - 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΟΣΙΟ ΕΦΡΑΙΜ Ν. ΜΑΚΡΗΣ - Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ -ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑ -ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΛΕΒΗ - ΝΑΥΠΛΙΟ -ΜΠΟΥΡΤΖΙ - ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ - Ι.Ν. ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ- ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ - Ι.Μ. ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ (Σταλακτίτες)...

Κατηγορία Προσκυνηματικών Εκδρομών

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε προσκυνηματικές που διοργανώνονται από μητροπόλεις, μοναστήρια, ενορίες ή οργανωμένα σύνολα που δραστηριοποιούνται στον εκκλησιαστικό χώρο. Οι εκδρομές μπορούν να γίνονται είτε στην Κύπρο (επισκέψεις ενοριών, συνδέσμων γυναικών, ή κατηχητικών σχολειών) ή στο εξωτερικό. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του εξωτερικού είναι...