ierosolymaΠροσκύνημα στους Αγίους Τόπους, Εβδομάδα του Πάσχα. Δευτέρα, 17/4/17 – Παρασκευή 21/4/17

Μέρα 1η. Δευτέρα του Πάσχα, 17/4/17
Συγκέντρωση στην εκκλησία μας και αναχώρηση με λεωφορείο για το αεροδρόμιο Λάρνακας στις 11:00π.μ.
Αναχώρηση για Tel – Aviv στις 2:00μμ. με την Ισραηλινή αεροπορική εταιρεία Alkia.
Άφιξη και μεταφορά με πούλμαν στο ξενοδοχείο μας, GLORIA HOTEL στην Ιερουσαλήμ (Αγίους Τόπους).
Επίσκεψη στην παλαιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Ξενάγηση και προσκύνημα στο Ναό της Αναστάσεως (Αποκαθήλωση, Γολγοθάς, Πανάγιος Τάφος, Εύρεσης Τιμίου Σταυρού, κλπ). Ακολούθως συνεχίζουμε με την οδό του Μαρτυρίου (Via Dolorosa).
Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Μέρα 2η. Τρίτη του Πάσχα, 18/4/17.
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον προφήτη Ηλία, για την Βηλθλεέμ (όπου το Ιερό Σπήλαιο και η βασιλική της Γεννήσεως) και για την Ι. Μ. Αγίου Θεοδοσίου.
Ακολούθως στο Καταμόνας (Συμεών ο Θεοδόχος), στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού (όπου εκεί το τρισένθετο δέντρο του Σταυρού), στην Ορεινή (όπου η οικία της Ελισάβετ και του Ζαχαρία, του Ιωάννου του Προδρόμου), στην Σιών, στο Υπερώο του Μυστικού Δείπνου, στον Τάφο του Δαβίδ, στην οικία του ευαγγελιστή Ιωάννου του Θεολόγου (όπου και η κοίμηση της Θεοτόκου) και στην Ανάληψη.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Μέρα 3η. Τετάρτη του Πάσχα, 19/4/17.
Πρωινό και αναχώρηση για: το φρέαρ του Ιακώβ. Προσκύνημα στο Σκήνωμα του Αγίου Φιλουμένου και συνεχίζουμε για Ναζαρέτ, (όπου έγινε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου), για Κανά, Θαβώρ, (όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Χριστού), για Καπερναούμ και για το Ναό των 12 Αποστόλων στην Τιβεριάδα.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

Μέρα 4η. Πέμπτη του Πάσχα, 20/4/17.
Πρωινό και αναχώρηση για Βηθανία (Άγιο Λάζαρο), για Άγιο Γεώργιο Χοζεβά (όπου το σπήλαιο του Προφήτη Ηλία και το Ιερό Σκήνωμα του Αγίου Ιωάννου του Ρουμάνου), για Ιεριχώ (όπου η Συκομορέα, το προσκύνημα του Ζακχαίου και η εκκλησία του Ελισαίου). Ακολούθως Σαραντάριο Όρος, Άγιο Γεράσιμο, Ιορδάνη Ποταμό.
Όρος των ελαιών, Κήπος της Γεσθημανής, Τάφος της Παναγίας.

Μέρα 5η. Παρασκευή του Πάσχα, 21/4/17.
Πρωινό και αναχώρηση για τον Άγιο Γεώργιο στη Λύδα και για το αεροδρόμιο στο TEL AVIV, για την επιστροφή μας στην Κύπρο.

Τιμή συμμετοχής: €590 το άτομο.
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Τελ Αβιβ –Λάρνακα. (μία βαλίτσα 20kl και μία χειραποσκευή)
• Φόροι αεροδρομίων.
• Εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα (εκτός απρόοπτου προβλήματος)
• Ξενοδοχείο με ημιδιατροφή (πρόγευμα -δείπνο) για 4 βράδια, στην Ιερουσαλήμ. (GLORIA)
• Μικρό λεωφορείο για το Θαβώρ.
• Φ.Π.Α.
• Συνοδός –ξεναγός.

Δεν περιλαμβάνονται:
• Ποτά
• Αχθοφορικά.
• Φιλοδωρήματα.
• Ασφάλεια ταξιδιού (προαιρετική)

Δήλωση συμμετοχής με €200 προκαταβολή.
Δηλώστε συμμετοχή στην κα Αθηνά Ταμάσιου: τηλ. 99 51 51 57.
Η εκδρομή πραγματοποιείται από το Ταξιδιωτικό Γραφείο : ΔΟΜΝΑ TRAVEL (Λεμεσού) για την ενορία μας (και όχι μόνο).

Καλό Ταξίδι στην Αγία Γη!

17-21 Απριλίου 2017, Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους, Ι. Ν. Αγ. Νικολάου, Π. Λακατάμια

Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους, Εβδομάδα του Πάσχα. Δευτέρα, 17/4/17 – Παρασκευή 21/4/17 Μέρα 1η. Δευτέρα του Πάσχα, 17/4/17Συγκέντρωση στην εκκλησία μας και αναχώρηση με λεωφορείο για το αεροδρόμιο Λάρνακας στις 11:00π.μ.Αναχώρηση για Tel – Aviv στις 2:00μμ. με την Ισραηλινή αεροπορική εταιρεία Alkia.Άφιξη και μεταφορά με πούλμαν στο ξενοδοχείο μας, GLORIA HOTEL στην...

18-22 Απριλίου 2017, Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους,ΊδρυμαΦίλων Ι. Μ. Οσίου Γρηγορίου Αγίου Όρους

ΙΔΡΥΜΑ ΦΙΛΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΟΣΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣΤαχυδρομική διεύθυνση: Μιχαήλ Ζένιου 10, 2400, Έγκωμη, Λευκωσία Τηλέφωνα επικοινωνίας 99635511- 99620251 Πιστοποιητικό εγγραφής ιδρύματος, αριθμός μητρώου 359 Αγαπητοί μας,Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση της προσκυνηματικής μας εκδρομής, που θα γίνει στους ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣΑπό τις 18 – 22 Απριλίου 2017 (Διακαινήσιμος) ----------------------------Ναός...

22-26 Μαΐου 2017, 5νθήμερη Προσκυνηματική Εκδρομή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης στους Αγίους Τόπους

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΩΤΙΣΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 5ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΙΧΩ – ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ Αναχώρηση: Πάφος – Τελ Αβίβ 22/05/2017 FR 1700 20:05-21:15 Επιστροφή: Τελ Αβίβ – Πάφος 26/05/2017 FR 1701 22:05-23:15 1η Μέρα: Πάφος – Τελ Αβίβ – Βηθλεέμ Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Πάφου. Μετά τον...

Κατηγορία Προσκυνηματικών Εκδρομών

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε προσκυνηματικές που διοργανώνονται από μητροπόλεις, μοναστήρια, ενορίες ή οργανωμένα σύνολα που δραστηριοποιούνται στον εκκλησιαστικό χώρο. Οι εκδρομές μπορούν να γίνονται είτε στην Κύπρο (επισκέψεις ενοριών, συνδέσμων γυναικών, ή κατηχητικών σχολειών) ή στο εξωτερικό. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί του εξωτερικού είναι...