Η σχέση του κορωνοϊού με την εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν οι ακτινοβολίες ανά τον κόσμο

coronavirusΠρωτότυπο άρθρο - μεταφρασμένο στο μέρος Β΄: Paul Doyon, https://mailchi.mp/dac8e69fa13b/the-emperors-new-virus-covid-5g

Επιμέλεια μετάφρασης και σχολίων: Μ.Π. και δρ. Γεώργιος Κατσώνης

Επιμέλεια Ελληνικής γλώσσας: Μάριος Βασιλείου

Περίληψη

Με τεκμηρίωση από έγκυρα επιστημονικά άρθρα, επίσημους Φορείς, χάρτες και διεθνή Μ.Μ.Ε., παρατίθεται συνημμένη η μετάφραση άρθρου για την ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ του κορωνοϊού COVID-19 με την εξασθένηση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, την οποία προκαλούν οι ολοένα αυξανόμενες ακτινοβολίες.

Στους χάρτες ιδίως, προσέξετε την διασπορά του ιού, του καρκίνου, των αντένων 5G και των μολυσματικών ασθενειών ανά τον κόσμο. Οι χάρτες λήφθηκαν από επίσημες διεθνείς πηγές.

Αναφέρεται δε ο μηχανισμός με τον οποίο επενεργούν οι ακτινοβολίες στα κανάλια ασβεστίου των κυττάρων, κατάσταση την οποία προτιμά ο ιός, και η οποία οδηγεί σε πνευμονία. Επίσης, επισημαίνεται η κατάσταση των ακτινοβολιών στις χώρες που προσβλήθηκαν περισσότερο από τον ιό. Τέλος, παρατίθενται μηχανισμοί (κυρίως διατροφικοί) για αντιμετώπιση της μόλυνσης. Όλα αυτά, πλαισιώνονται από προβληματισμούς και σχόλια που, ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσουν να απομυζήσουμε ΩΦΕΛΕΙΑΝ από την κατάσταση, αντί να εγκλωβιζόμαστε.

Το πρωτότυπο κείμενο το οποίο μεταφράστηκε στο μέρος (Β) ευρίσκεται (σε εμπλουτισμένη μορφή) στο https://mailchi.mp/dac8e69fa13b/the-emperors-new-virus-covid-5g

Κατεβάστε το πλήρες κείμενο εδώ

facebooktwitterrss

Προγράμματα Θείας Λατρείας

theia-leitourgia

Η προπόνηση της Λεβεντιάς - Άγιος Πολύδωρος

agios polydoros cd

Νήσος Αγίων @ Google Calendar [beta]

google-calendar-logo site

Ζωντανές Μεταδόσεις

Αναζήτηση Ανά Ημερομηνία

June 2021
Mo Tu We Th Fr Sa Su
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Ιστοχώρος Παντοκράτωρ

pantocrator-logo

evxi-pros-katasvesi-pirkaiwn