Έρανος για την ανέγερση Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Ματρώνας της Ρωσίδος της Αομμάτου και Θαυματουργού, Κάτω Πολεμίδια

Με τη βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες της Οσίας Ματρώνας της Αομμάτου και Θαυματουργού και του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ανακοινώνουμε ότι έχουμε αρχίσει τις εργασίες για το παρεκκλήσι της Αγίας Ματρώνας της Ρωσίδος της Αομμάτου και Θαυματουργού στα Κάτω Πολεμίδια, Λεμεσός (περιοχή Μονοβόλικος).

Για τον σκοπό τούτο, απευθυνόμαστε στα φιλάνθρωπα αισθήματά σας και σας ζητάμε να μας στηρίξετε με οποιοδήποτε τρόπο στην πραγμάτωση αυτού του ευλογημένου έργου. Όπως γνωρίζετε, είναι ύψιστη ευλογία για κάθε άνθρωπο να συνδράμει στην ανοικοδόμηση ενός ναού, καθώς κάθε ναός είναι σημείο της παρουσίας του Θεού ανάμεσά μας και ένας τόπος συναντήσεως μας με τον Θεό.

Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός, διά των πρεσβειών της Αγίας Ματρώνας της Ρωσίδος της Αομμάτου και Θαυματουργού και του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, να ευλογούν την οικογένεια και τα έργα σας.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και να γίνουν συνδρομητές σε αυτό το ευλογημένο έργο μπορούν να εισφέρουν στον τραπεζικό λογαριασμό της Ελληνικής Τράπεζας

Αρ. Λογαριασμού: 272-01-G43315-01

IBAN: CY96 0050 0272 0002 7201 G433 1501

SWIFT: HEBACY2N

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 99487894, 99039030 και στην ιστοσελίδα μας.

Έρανος για την ανέγερση Ιερού Ησυχαστηρίου προς τιμή του Αγίου Δημητρίου, Αγία Βαρβάρα

Αδελφοί εν Χριστώ

Γνωρίζοντας την οικονομική ανάγκη της αγαπημένης μας Ιεράς μονής Παναγίας Παντάνασσας Κοτσιάτη να τελειώσει την ανέγερση του ναού στο Ιερό Ησυχαστήριο που κτίζεται προς τιμή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου (μοναδικό στην Κυπρο), είχαμε την ιδέα να διοργανώσουμε αυτόν τον διαδικτυακό έρανο ώστε να συνδράμουμε και εμείς σε αυτόν το ιερό σκοπό. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον πνευματικό μας Πατέρα Αρχιμανδρίτη Ηρακλείδιο να στεγάσει μια καινούργια μικρή ανδρική αδελφότητα στο συγκεκριμένο Ησυχαστήριο ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τον πνευματικό τους αγώνα υπό την καθοδήγηση του.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Μοναχή Ιωάννα

99362881

Έρανος για την ανέγερση Ιερού Ησυχαστηρίου οσίου Αββακούμ του εν Καλαμιθάση, Φτερικούδι

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,

Γνωρίζοντας την οικονομική ανάγκη που έχει το αγαπημένο μας νεοσύστατο Ιερό Ανδρικό Μητροπολιτικό Ησυχαστηρίου του οσίου Αββακούμ του εν Καλαμιθάση του Θαυματουργού στο Φτερικούδι (μοναδικό στην Κύπρο), ώστε να ανεγερθούν κτιριακές εγκαταστάσεις που χρήζουν άμεσης ανάγκης, να αποκατασταθεί ο τάφος του Οσίου Αββακούμ, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε αυτόν τον διαδικτυακό έρανο ώστε όσοι θέλουν και έχουν την ευγενή καλοσύνη και αγάπη, είτε από το περίσσευμα είτε το υστέρημα τους να συνδράμουν σ’ αυτό τον ιερό σκοπό. Θελουμε να βοηθήσουμε τον γέροντα και πνευματικό μας πατέρα αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Γεωργίου να στεγάσει μια καινούρια ανδρική μικρή αδελφότητα από νέους που αγαπούν τον Χριστό, την Παναγία μας και τον Όσιο Αββακούμ αφιερώνοντας τη ζωή τους στο μοναχισμό στο συγκεκριμένο Ησυχαστήριο ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τον πνευματικό τους αγώνα υπό την καθοδήγηση του. Στο εν λόγω Ησυχαστήριο έχουμε σκοπό να κτίσουμε και εκκλησία της Παναγίας της Γοργοεπηκόου (μοναδική επίσης στη Κύπρο) αφού ο γέροντας έχει την θαυματουργό Εφέστιο Εικόνα της Παναγίας μας που πολλοί τρέχουν στη σκέπη και την αγάπη της. Κάθε τρόπος ενίσχυσης σας, για μας ευλογία να συνεχίσουμε. Διότι μικρή βοήθεια, μεγάλη γίνεται.... Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Έρανος για την ανέγερση Ιερού Ναού Αγίου Εφραίμ του εν τη Νέα Μάκρη, Τάλα, Πάφος

Με την ευκαιρια του θαυματος του Αγιου Οσιομαρτυρα Εφραιμ , ο οποιος θεραπευσε πληρως ,απο ανιατη ασθενεια , το συμπατριωτη μας φοιτητη οδοντιατρικης στη Γερμανια Ραφαηλ Χ.Δημητριου , η Ιερα Μονη Αγιου Νεοφυτου , ανταποκρινομενη σε παρακληση του ιδιου , εχει ευγενως παραχωρησει γη ,επι του κυριου δρομου και πολυ κοντα στη Μονη μας ,για την ανεγερση Ιερου Ναου προς τιμην του Αγιου Οσιομαρτυρα Εφραιμ ,του εν τη Νεα Μακρη.

Για το σκοπο αυτο εχει συσταθει η πιο κατω Οργανωτικη Επιτροπη ,η οποια και θα αναλαβει τον ολο συντονισμο για την ανεγερση του Ναου, ως η επιθυμια του Αγιου μας:

1) Αρχιμ.Αλεξιος Εγκλειστριωτης/Προεδρος
2) Σαββας Παπαδοπουλος/Αντιπροεδρος
3) Λουκας Ηρακλεους/Ταμιας
4) Ανδρεας Μαυρογιακουμος/μελος ,Προεδρος Ερανικης Επιτροπης
5) Ανδρεας Πατσαλιδης/μελος
6) Χαραλαμπος Δημητριου /μελος

Ως Επιτροπη εχουμε ηδη εξασφαλισει την υπ’ αρ.Φ.Π 10/2020 σχετικη αδεια απο το Υπουργειο Εσσωτερικων , για τη διεξαγωγη του Ερανου.

Οσοι ,απο τους συμπατριωτες μας , Ορθοδοξοι Χριστιανοι επιθυμουν να εισφερουν για το σκοπο αυτο μπορουν να κανουν τις καταθεσεις τους στον πιο κατω λογαριασμο ,που εχει ανοιχθει στην Τραπεζα Κυπρου και σε οποιοδηποτε υποκαταστημα :

ORGAN.EPITROPI ANEG.I.N.OSIOM.EFRAIM

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 357034006771

IBAN: CY33 0020 0195 0000 3570 3400 6771

SWIFT: BCYPCY2N

Με τις δικες μας εισφορες θα βοηθησουμε ουσιαστικα ολοι στην υλοποιηση του ιερου αυτου σκοπου !!!
Θα εχουμε ολοι τις ευχες και ευλογιες του Αγιου ενδοξου Οσιομαρτυρα Εφραιμ !!!
Σας ευχαριστουμε απο τα βαθη της καρδιας μας!!!

Αρχιμ.Αλεξιος Εγκλειστριωτης
Προεδρος Οργανωτικης Επιτροπης

 

 

 

Κατηγορία Συνεδρίων

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε συνέδρια που διοργανώνονται από μητροπόλεις, μοναστήρια, ενορίες ή οργανωμένα σύνολα που δραστηριοποιούνται στον εκκλησιαστικό χώρο.