14-15 Αυγούστου 2020, Πανήγυρις Κοιμήσεως Θεοτόκου, Ι. Μ. Αγ. Νεοφύτου Εγκλείστου, Τάλα

Φέρεται σε γνώση των ευσεβών χριστιανών ότι το Σάββατο, 15 Αυγούστου, εορτάζει η Ιερά Μονή Αγίου Νεοφύτου, καθότι το καθολικό της είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Υπεραγίας ημών Θεοτόκου. Την Παρασκευή, 14 Αυγούστου και ώρα 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, κατά τον οποίο θα χοροστατήσει ο καθηγούμενος της...

19-20 Αυγούστου 2020, Πανήγυρις Αγίων Ρηγίνου και Ορέστου, Ι. Ν. Αγ. Ρηγίνου και Ορέστου, Φασούλα

Από τον Ιερό Ναό Αγίων Ρηγίνου και Ορέστου της κοινότητας Φασούλας ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ρηγίνου και Ορέστου την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 7:00 μμ, θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός και την επομένη Πέμπτη 20 Αυγούστου ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

26-27 Αυγούστου 2020, Πανήγυρις Αγ. Φανουρίου, Παρεκκλήσιο Αγ. Φανουρίου, Ακρόπολη

Την 27ην Αυγούστου 2020 πανηγυρίζει το παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου στην Ακρόπολη. Το απόγευμα της 26ης Αυγούστου θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός στις 6.30 μ.μ. Την 27ην Αυγούστου θα τελεσθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στις 7 π.μ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ψαλεί παράκληση στον Άγιο Φανούριο στις 6.30 μ.μ.

Κατηγορία Πανηγύρεων

Σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να διαβάσετε ειδήσεις που αφορούν σε πανηγύρεις που πραγματοποιούνται σε μοναστήρια, ιερούς ναούς ή παρεκκλήσια σε όλη την Κύπρο. Κάποιες μονές ή ιεροί ναοί πανηγυρίζουν περισσότερες από μια φορές το χρόνο.